Am demarat înființarea Asociației Mișcarea Dacia

Activitatea asociaţiei
ioniustin.bilis
Sfat
Posts: 89
Joined: Wed Oct 23, 2013 9:15 pm
Location: Bacău
Contact:

Am demarat înființarea Asociației Mișcarea Dacia

Postby ioniustin.bilis » Thu Nov 14, 2013 11:30 pm

Unul dintre principalele scopuri ale Asociației „Mișcarea Dacia” este proiectarea unei noi paradigme socio-economice. De peste patru ani, s-a conturat în acest sens un proiect viabil pe facebook, cel al Mișcării Virtuale Dacia. Principiile și Obiectivele propuse de Mișcarea Dacia sunt singura opțiune cunoscută până în prezent, care propune o alternativă coerentă și credibilă la schimbarea sistemului socio-economic actual. Printre instrumentele de lucru ale proiectatei Asociații „Mișcarea Dacia” regăsim editarea unei reviste, administrarea portalului http://www.miscareadacia.ro și desfășurarea unei multitudini de acțiuni specifice. Asociația „Mișcarea Dacia” va avea sarcina de a cizela, dezvolta și adapta aceste principii și obiective la realitățile date de dinamismul vieții socio-economice.
Un alt scop al Asociației „Mișcarea Dacia” va fi formarea liderilor ce vor putea implementa în societate noua paradigmă proiectată. Scopul final al Asociației „Mișcarea Dacia” este închegarea și legalizarea unei forțe politice care să ajungă la guvernare și din acestă poziție să introducă principiile noii paradigme în viața socio-economică. Ori pentru aceasta este nevoie de lideri care să fie exemple și conducători pentru masa celor ce raliază la efortul de schimbare a sistemului prin introducerea noii paradigme socio-economice.
În funcție de conjucturi și oportunități Asociația „Mișcarea Dacia” va putea urmări și alte scopuri, fără însă a se abate de la traseul actual.
Aderenții la Asociația „Mișcarea Dacia” se pot implica, liberi de orice tip de constrângeri, în realizarea tuturor scopurilor sau parțial într-unul sau altul dintre acestea în funcție de ceea ce simt și cred.
Pe 30 noiembrie 2013 ora 11.00 este stabilită o întâlnire la Bacău și pe internet pentru a realiza o primă schițare a acestei organizații. Participarea ”fizică” la acest demers nu este obligatorie atât timp cât avem la dispoziție internetul. Cei interesați. care nu pot participa direct. o pot face la fel de bine prin comunicarea pe internet.
Se propune aderenților participarea pe două paliere. Primul palier, membrii fondatori, ce depun dosare, participă la adunările generale ale asociaților, semnează documente și au drept de vot. Al doilea palier, membrii fondatori asociați, care au drept de vot consultativ, nu este nevoie de prezența lor la ședințe sau de dosare depuse. Toți membrii își vor desfășura activitatea pe internet urmărind scopurile Asociației „Mișcarea Dacia”. S-a realizat deja o secțiune specială pe forumul portalului nostru.
Se propune membrilor o cotizație facultativă. Pentru înființare este nevoie de o minimă susținere financiară, facultativă, din donații precum și o susținere participativă (un număr minim de 3 persoane ce depun dosare la Judecătorie, semnează documente și alte activități cerute de legislație). Toate aceste susțineri sunt voluntare și nu condiționează în nici un fel activitățile în Asociația „Mișcarea Dacia”.
În curând voi posta pe portalul http://www.miscareadacia.ro formularul de adeziune.

Vă invit să aderați la acest demers!

Date de contact:
Email: miscarea.dacia@yahoo.com
Private messages:
gheorghegiovanni.teava și ioniustin.bilis pe index.php forumul portalului http://www.miscareadacia.ro


ioniustin.bilis
Sfat
Posts: 89
Joined: Wed Oct 23, 2013 9:15 pm
Location: Bacău
Contact:

Re: Am demarat înființarea Asociației Mișcarea Dacia

Postby ioniustin.bilis » Sat Nov 16, 2013 11:07 am

Formularul de adeziune la Asociația MIȘCAREA DACIA se poate găsi și aici:

https://www.facebook.com/groups/1413876 ... 253896037/Return to “Asociaţia "Mişcarea Dacia"”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest