Politicieni cu foame neostoită de SPIRITUAL

Activitatea asociaţiei
ioniustin.bilis
Sfat
Posts: 89
Joined: Wed Oct 23, 2013 9:15 pm
Location: Bacău
Contact:

Politicieni cu foame neostoită de SPIRITUAL

Postby ioniustin.bilis » Thu Nov 21, 2013 2:36 pm

Deunăzi, aşteptând la o trecere de pietoni, am surprins involuntar o discuţie între doi domni. Dialogul a fost cam aşa:
- „Eu pe ăştia nu-i mai aleg. Dar nici pe ceilalţi.
- Şi pi cini să alegem? Ăştia noi? Şi ăştia tăt flămânzi sânt!”
Este clar că în ochii alegătorului român, politicienii aleargă după „ciolan”. Aproape fără excepţii. Ei au o foame neastâmpărată. Foamea lor este stinsă numai de bani şi avantaje materiale.
Societatea românească are nevoie stringentă de altfel de politicieni. Aceştia trebuie să aibă o foame de SPIRITUAL, să-şi dorească muncă mai puţină şi pentru toţi, şanse egale pentru accesul la educaţie şi sănătate, un nou concept de habitat, dezvoltare susţinabilă, implementarea Legilor Belagine, o nouă politică a familiei, un nou sistem electoral bazat pe competenţe, promovarea spiritului Open Source etc. Ori astfel de politicieni nu există şi nu au cum să ia naştere în interiorul actualei clase politice. De aceea a apărut MIŞCAREA DACIA care propune o nouă paradigmă socio-economică care să înlocuiască paşnic actualul sistem socio-economic.
ASOCIAŢIA MIŞCAREA DACIA, laboratorul ideologic al mişcării, îşi propune să formeze astfel de politicieni, cu foame neostoită de SPIRITUAL.
Este o şansă unică pentru cei ce vor să se implice, fie ca „actori”, fie ca „scenarişti” sau „regizori”. Acum porţile sunt deschise oricui. Mai târziu s-ar putea, ca datorită numărului mic de susţinători, sistemul să blocheze pentru o vreme accesul. Asta ar însemna mulţi ani de suferinţă pentru populaţie.
Vă invit să treceţi peste orice barieră mentală şi să faceţi pasul decisiv! Aderaţi la ASOCIAŢIA MIŞCAREA DACIA şi haideţi să construim cu toţii o lume mai bună!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Return to “Asociaţia "Mişcarea Dacia"”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest