VIDEOCONFERINȚĂ 11.01.2014

Activitatea asociaţiei
ioniustin.bilis
Sfat
Posts: 89
Joined: Wed Oct 23, 2013 9:15 pm
Location: Bacău
Contact:

VIDEOCONFERINȚĂ 11.01.2014

Postby ioniustin.bilis » Sat Jan 11, 2014 11:51 pm

Sâmbătă 11.01.2014 între orele 10:00 și 12:30 s-a desfășurat videoconferința membrilor Asociației Mișcarea Dacia și aderenților la grupul Mișcarea Dacia. Au participat 10 membri, limita maximă suportată de platforma de comunicare Gmail. Câțiva membri nu au mai avut loc să se conecteze.

S-a prezentat situația la zi a demersurilor de înființare a asociațiilor din România și Republica Moldova și ideile conturate în urma întâlnirilor din perioada sărbătorilor de iarnă. S-a solicitat membrilor implicare, ideologică, fizică și materială, fiecare ce, cât și cum poate pentru a continua să înaintăm pe drumul ales. În continuare au fost dezbateri libere pe teme generale și organizatorice.

În urma dezbaterilor și analizei tehnice a videoconferinței s-a hotărât:

1. Pentru a primi invitații la următoarele videoconferințe, membrii trebuie să solicite aceasta pe portal. Primii 10 solicitanți, în ordinea în care se fac solicitările pe principiul primul venit-primul servit, vor fi invitați. Următorii vor avea posibilitatea de a viziona online și de a comunica pe facebook cu un membru dedicat care va comunica cu ei. Se va rezolva între timp problema tehnică de difuzare online a videoconferinței.

2. Tema viitoarei videoconferințe din 18.01.2014 este Organizarea activității pe domenii și alocarea acestora către membri.
Membrii interesați care au competențe într-un anumit domeniu își aleg dintre Principiile, Obiectivele și Tactica și Strategia Mișcării Dacia o temă clar definită. Pe data de 18.01.2014 online sau offline prin postare pe portal la ”VIDEOCONFERINȚA 18.01.2014” se solicită plenului acordarea dreptului de a fi responsabil de proiect și de a modera dezbaterile pe tema aleasă. Scopul acestor acțiuni este analizarea din toate punctele de vedere a fiecărui domeniu și realizarea de documente finale pe tema aleasă care se vor închega într-un material comun ce va reprezenta proiectul noii paradigme socio-economice.
Fiecare doritor are la dispoziție 5 minute online pentru prezentarea solicitării sale. La final se va cere acceptul membrilor. Fiecare membru va deschide apoi câte un topic pentru fiecare domeniu pe care îl va modera. Se pot convoca apoi videoconferințe sau alte forme de comunicare.

3. S-a stabilit să se acționeze în direcția obținerii de venituri, printre altele, din două surse accesibile.
Prima este colectarea de formulare de redistribuire a 2% din venitul persoanelor fizice sau al persoanelor fizice autorizate către Asociația Mișcarea Dacia.
A doua sursă este obținerea de sponsorizări, conform legii. Firmele care sponsorizează pot fi ale membrilor mișcării, ale rudelor sau cunoștințelor acestora sau firme atrase prin programe speciale de marketing sau activități ale asociației.

4. Alte idei discutate: organizarea unui concert/conferință de amploare, organizarea unui concurs pentru copii pe teme dacice (desen, pictură, olărit etc.), organizarea de tabere pentru copii, participarea la Congresul de Dacologie.

Sunteți invitați să vă exprimați punctul de vedere personal pentru a îmbunătăți propunerile prezentate!


Return to “Asociaţia "Mişcarea Dacia"”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest