Page 1 of 1

PRIMUL PRINCIPIU : CONDUCEREA COLECTIVĂ

Posted: Sat Oct 26, 2013 11:35 pm
by gheorghegiovanni.teava
„Mişcarea Dacia” nu va avea LIDERI, ci o CONDUCERE COLECTIVĂ exercitată de SFATUL MIŞCĂRII DACIA, ales „de jos în sus”, pe criterii de TERITORIALITATE şi... COMPETENŢĂ. Acest MODEL îl avem în perspectiva GUVERNĂRII LA NIVEL LOCAL, JUDEŢEAN (REGIONAL) şi NAŢIONAL.

Re: PRIMUL PRINCIPIU : CONDUCEREA COLECTIVĂ

Posted: Wed Oct 30, 2013 10:36 pm
by remusconstantin.raclau
Buna seara!
Va trebui sa avem grija si de reprezentantii comunitatii romanesti din diaspora, care nu sunt deloc putini si care vor trebui si ei (noi) luati in seama, dandu-le posibilitatea de a se organiza sub egida MD si de a participa activ (contribuind efectiv) sau pasiv (doar informandu-se) la viata sociala a Miscarii Dacia.
Cu stima,
Remus Constantin Raclău

Re: PRIMUL PRINCIPIU : CONDUCEREA COLECTIVĂ

Posted: Wed Oct 30, 2013 11:48 pm
by gheorghegiovanni.teava
Nu numai că ne vom adresa şi Diasporei, ci vom solicita expres, mai ales REPREZENTANŢII acesteia care fac cinste României, deoarece EXPERIENŢELE lor sunt ... unice !... este evident că nu mă refer aici la cei care azi „rod oase pe afară” !... ştii tu la cine mă refer ... la cei care azi au „vizibilitate” !?... că doar reprezintă un SISTEM, pe care noi vrem să-l DEMOLĂM!
AVIZ AMATORILOR !

Re: PRIMUL PRINCIPIU : CONDUCEREA COLECTIVĂ

Posted: Thu Jan 09, 2014 12:54 am
by DlCatalin
Foarte bine, o conducere colectivă reduce riscul deturnării mișcării, deoarece trebuie înlocuiți/incapacitați un număr mare de oameni și nu doar unul. Exclude posibilitatea denaturării liderului și asigură un proces decizional putin mai meticulos dar mult mai roditor. Mai multe minți sunt mai bune decat una ... (nu imi amintesc de unde stiu fraza, spre rusinea mea)