ADEVARUL, INTEGRITATEA SI DREPTATEA-FUNDAMENTE STRATEGICE

Contemplarea diverselor scenarii posibile în funcţie de conjuncturi
tutza.anghel
Posts: 4
Joined: Thu Nov 28, 2013 4:40 pm

ADEVARUL, INTEGRITATEA SI DREPTATEA-FUNDAMENTE STRATEGICE

Postby tutza.anghel » Tue Jan 07, 2014 8:43 pm

Pentru a produce trezire spirituala a Romaniei si renasterea nationala a Daciei , valorile fundamentale populare trebuie sa fie: ADEVARUL, INTEGRITATEA SI DREPTATEA, iar obiectivele speciale ale Mişcării Dacia trebuie sa fie de natură: politică, spirituală şi etică pentru reusita revizuirii Constituţiei României prin iniţiativă cetăţenească în temeiul art. 146, alin.2, potrivit căruia: „Cetăţenii care iniţiază revizuirea Constituţiei trebuie sa provină din cel puţin din judeţele ţării, iar în fiecare din aceste judeţe trebuie să fie înregistrate cel puţin 20.000 de semnături în sprijinul iniţiativei”. Deci pentru reuşita iniţiativei cetăţeneşti de revizuire a Constituţiei avem nevoie de circa 500.000 de semnături, totalizate din jumătate din judeţele ţării.Dar obtinerea semnaturilor trebuie sa aiba loc fata in fata cu cetateanul pentru ca prin site-ul petitie online Facebook nu poate fi realizat deoarece acest mod de petitionare este un mod de a amagi(manipula) si de a adormi constiinte, caci am incercat eu si peste proiectul meu au aplicat un pamflet basescian pentru a ma discredita si a-mi compromite proiectul. Si au reusit pentru ca am cerut sa fie refacut asa cum l-am dat eu si nu au mai raspuns la cererea mea de indreptare a batjocurii .Si am fost nevoita sa inchid petitia online.
Aceste obiective reprezintă soluţii la revendicările populare şi criza morală, economică şi socială, cuprinse în Proiectul revizuirii în regim de urgenţă a Constituţiei Romaniei pentru Renasterea Daciei cu următoarele propuneri principale:
a). Schimbarea numelui ţării din România în Dacia şi a formei de guvernare republicane laice(atee) cu formă guvernare monarhică democratică participativă, creştină şi socială care va fi numită „PRINCIPATUL DACIEI”, precum şi restructurarea şi regionalizarea Administraţiilor statului pentru o mai bună eficienţă şi rentabilitate;
b). Înfăptuirea Unirii, este atributul puterii poporului de a o decide chiar dacă în articolului 3 aliniat (1) din Constituţie nu este prevăzută posibilitatea modificării limitelor teritoriale ale ţării, prin referendum naţional, în virtutea unei legi organice.
b). Forma de guvernământ este tot atributul puterii de decizie a poporului şi organele legiuitoare ale statului nu pot interzice lucrul acesta nici măcar prin Constituţie, şi de aceea poporul eminamente creştin poate să schimbe „republica laică(atee) în „Monarhie Constituţională electivă creştină(sacră)”- Principat electiv democrat participativ creştin(sacru) şi social ce va avea ca Şef de stat un Domnitor creştin ales cu maximum doua mandate de cate 5 ani pentru a nu fi corupt de puterea autorităţii funcţiei. Ceea ce înseamnă că în temeiul principiilor creştine, Principele este doar reprezentantul autorităţii poporului şi a lui Dumnezeu, în slujba cărora se afla pe parcursul a maxim două mandate. Orice cetăţean creştin, integru şi evlavios este prin mântuirea şi răscumpărarea în Hristos „un copil al lui Dumnezeu - Domnul(Împăratul)Cerului şi al Pământului”- Evanghelia după Ioan 1:12; 10:33. Astfel, orice om creştinat(îndumnezeit şi sfinţit) care se dezice şi se leapădă de păcat şi fărădelege devine un membru duhovnicesc(îndumnezeit sau sfinţit) al Dinastiei lui Mesia(Hristos) care a primit supremaţia şi hegemonia întregului Univers de la Tatăl Său - Părintele veşniciei şi al oricărei creaţii mântuite şi ocrotite prin credinţă şi smerenie faţă de Fiul Lui. Deci orice creştin duhovnicesc, integru, şi desăvârşit în cunoaştere şi caracter cu o pregătire înaltă poate deveni Domnitor al ţării. Detalii privitoare la restructurarea autorităţilor statului veţi găsi în cele două cărţi ale mele: MIOARA NĂZDRĂVANĂ, TURMA EI ŞI APOCALIPSA; şi TREZIREA ROMÂNIEI PENTRU VENIREA LUI MESIA.
Cartea MIOARA NĂZDRĂVANĂ, TURMA EI ŞI APOCALIPSA, descrie şi argumentează pe larg doctrinele divine privitoare la formele de guvernare instituite de Dumnezeu prin prorocii biblici încă de la întemeierea lumii(căderea creaţiei în păcat), forme care au fost modificate dogmatic de către stăpânitorii şi bogaţii pământului pentru manipularea, subjugarea şi exploatarea statelor şi naţiunilor lor.
Principatul Daciei electiv, democratic participativ, creştin şi social în care Principele este ales de popor din mijlocul său având Titulatura de Domn al Daciei, întocmit de subsemnata cu respectarea şi propunerea de soluţii de implementare a principiilor democraţiei, statului de drept, drepturilor şi îndatoririlor fundamentale ale omului, detalii puteţi afla şi de pe site-urile: http://www.salemmitha-romania.webnode.ro , http://www.librarie.net/carte/196985/Mi ... Apocalipsa, şi http://www.google.com/tutzaanghel; Deci mai rămâne doar ca poporul român să dorească sa se trezească şi să-şi îmbunătăţească modul de guvernare şi de convieţuire echitabilă pentru toţi cetăţenii, nu doar pentru clasa politică dominantă.
c). Imnul Daciei va avea textul poeziei „Din nou, Dacii liberi” de Adrian Păunescu, versurile evidenţiază nevoia de întoarcere la valorile, principiile şi orânduirile creştin-apostolice ale dacilor.
d). Pe drapel va fi imprimat Balaurul dacic.
e). Depolitizarea totală a structurilor şi instituţiilor statului renăscut din regiunile istorice ale Daciei. Ocuparea tuturor funcţiilor bugetare se vor face pe criterii de competenţă, integritate morală şi profesională şi responsabilitate pentru eşecuri şi prejudicii. Partidele politice nu pot fi interzise, dar aleşii lor din executiv sau legislativ nu vor avea dreptul să facă numiri în funcţii de stat pentru că acestea vor fi ocupate numai pe bază de concurs, probitate morală şi profesională şi responsabilitate.
f). Adoptarea unei Legi electorale prin care să se interzică candidaturile foştilor politicieni, guvernanţi, parlamentari, foşti securişti, foşti poliţişti, foşti ofiţeri de armată, foşti magistraţi(procurori şi judecători) şi funcţionari de orice grad compromişi sau lipsiţi de integritate morală şi profesională care în exerciţiul funcţiei lor publice au fost, sunt sau vor fi condamnaţi, urmăriţi penal sau învinuiţi de avuţii şi privilegii care nu pot fi justificate, acte şi fapte de corupţie, trafic de influenţă, conflicte de interese, abuzuri.
g). Stabilirea distincţiei clare între conceptele: „stat”- sistem organizaţional sau formă de guvernare care trebuie sa fie numai „un instrument de administrare a domeniilor ţării, patriei sau poporului” ce trebuie să îşi asume răspunderea pentru eşecuri şi să repare prejudiciile cauzate, nicidecum nu poate fi „un instrument de exercitare a puterii poporului prin substituire”; şi „ţară”- locuitorii sau poporul unui teritoriu considerat patrie. Puterea aparţine poporului şi va fi exprimată prin democraţie participativă, nicidecum reprezentativă pentru că este de notorietate faptul că dă naştere la abuzuri, corupţie, trădare, legi nedrepte, privilegii necuvenite, căpuşarea şi subminarea economică a instituţiilor ţării şi la dictatură.
h). Dreptul de proprietate publică aparţine ţării(poporului, patriei), nicidecum statului(Administratorul acesteia). Bunurile şi resursele din proprietatea publică sunt inalienabile(nu pot fi înstrăinate) şi trebuie administrate de stat prin funcţionari competenţi, integri şi responsabili în caz de eşec sau prejudicii.
i). Şi alte asemenea propuneri care au fost strigate de manifestanţi prin diverse manifestaţii populare şi proclamaţii de stradă, pentru care prezentul proiect de revizuire a constituţiei propune soluţii.
Pentru ca documentul revizuit al Constituţiei conţine 23 de pagini îl puteţi citi dacă accesaţi unul dintre link-urile de mai jos: Site-uri şi Bloguri personale:
http://www.salemmitha-romania.webnode.ro;
http://www. tutzaanghel. cabanova.com;
http://www.tutzaanghel.blogspot.ro;
http://www.facebook.com/tutza.anghel;
http://tutzaanghel.wordpress.com
http://www.ro.linkedin.com/in/tutzaanghel2011;
http://www.google.com/tutzaanghel.


gheorghegiovanni.teava
Sfat
Posts: 350
Joined: Wed Oct 23, 2013 5:40 pm
Contact:

Re: ADEVARUL, INTEGRITATEA SI DREPTATEA-FUNDAMENTE STRATEGIC

Postby gheorghegiovanni.teava » Tue Jan 07, 2014 11:07 pm

Propuneri interesante ce se suprapun în mare parte cu Principiile şi Obiectivele Mişcării Dacia. Singura noastră obiecţiune este includerea creştinismului în ecuaţia guvernării şi legii fundamentale. Dacia nu era nicidecum creştină înainte de Hristos, iar acesta este puţin probabil să fi fost dac. Pe de altă parte, în Mişcarea Dacia, dar şi în România, sunt prezente mai multe confesiuni, deci ar fi discriminatorie o astfel de implementare şi ar contrazice un principiu de bază al nostru, care este UNITATEA NŢIONALĂ. În rest nu sunt obiecţiuni esenţiale, nici măcar în privinţa Monarhiei Constituţionale aşa cum e prezentată, cu precizarea că o astfel de decizie se poate lua numai în urma unei largi confruntări populare (Referendum), la fel cum trebuie procedat şi pentru alte aspecte constituţionale. În prealabil va trebui să fie constituită o Adunare Constituantă, deoarece numai astfel vor putea fi făcute modificări esenţiale ale Legii Supreme... societatea civilă poate doar face propuneri, care trebuiesc dezbătute, urmând ca forma finală înainte de prezentarea pentru Referendum, să fie luată de aceasta.


tutza.anghel
Posts: 4
Joined: Thu Nov 28, 2013 4:40 pm

Re: ADEVARUL, INTEGRITATEA SI DREPTATEA-FUNDAMENTE STRATEGIC

Postby tutza.anghel » Thu May 15, 2014 2:10 pm

Dacia a fost crestinata in primul secol de Apostolul Andrei care la scurt timp dupa rastignire a ajuns si in Dobrogea sa propavaduiasca crestinismul. Nu trebuie confundat crestinismul apostolic din primul secol cu crestinismul ortodox care ale carei canoane si dogme au fost puse abia in anul 325 in epoca Imparatului Romei Constantin Cel Mare. Deci cand Dacia a fost crestinata de Apostolul Andrei nici nu se afla sub ocupatia Imperiului Roman, ceea ce inseamna ca geto-dacii au acceptat liber crestinismul, nici prin constrangere politica si nici prin manipulare. Dar potrivit istoriei, ca si zamolxianismul si crestinismul dacilor a alunecat de la Calea adevarului, neprihanirii si dreptatii divine. De aceea, Deceneu cand a cerut nimicirea viilor in Dacia a facut acest lucru simbolic si profetic pentru ca "Via"("Vita-de-vie") va spun fara a intra in detalii ca aceasta simboliza Comunitatea spirituala(duhovniceasca sau sfanta) a lui Dumnezeu atat in Vechiul cat si in Noul Testament. " Vie" in sens propriu inseamna "In Viata", iar in sens figurat semnifica "SPIRITUALA(DUHOVNICEASCA SAU SFANTA), Isus cand mustra pe cineva zicea: "Va merge numele ca sunteti vii dar voi sunteti morti" referindu-se la viata lipsita de spiritualitate de inchinare duhovniceasca "in duh si ADEVAR", NU INCHINARE RITUALICA COMERCIALA(MERCANTILISTA) CA CEA ACTUALA ORTODOXA CARE ESTE UN MIX DE CRESTINISM APOSTOLIC CU VECHILE CREDINTE HEGEMONICE PAGANE DIN BABILON SI EGIPT. ASTFEL A FOST DESACRALIZAT SI LAICIZAT TOTAL CRESTINISMUL APOSTOLIC CATRE DE IMPARATII ROMEI CARE INCA DIN PERIOADA PRINCIPATULUI ANTERIOR NASTERII LUI HRISTOS SE AUTOPROCLAMAU "DUMNEZEI" PE PAMANT, ISI CLADEAU ALTARE PROPRII, AVEAU O PREOTIE AUGUSTALA IMPERIALA PRIN CARE SOLICITAU SUPUSIILOR SA LI SE INCHINE LOR CA "SFINTI" FIE IN VIATA FIE DUPA MOARTE PRIN ZEIFICARE SAU SANCTIFICARE LUAND ASTFEL LOCUL LUI DUMNEZEU INAINTEA POPORULUI LUI DUMNEZEU DESI NU ERAU NICI CREATORI, NICI MANTUITORI, NICI PROTECTORI AI VIETII SUPUSILOR LOR CACI NICI VIATA PROPRIE NU SI-O PUTEAU PROTEJA INDIFERENT MULTIMEA AVERILOR SAU A OSTILOR. IAR "DOMINATUL IMPARATULUI CONSTANTIN CEL MARE" CA FORMA DE GUVERNARE ERA PROCLAMAT FARA VOIA DIVINA CA FIIND "MONARHIE ABSOLUTA DIVINA".
IN "MONARHIA ABSOLUTA DIVINA" ATAT PUTEREA POLITICA CAT SI CEA RELIGIOASA APARTINE CONDUCATORULUI STATULUI AL CARUI CULT AL PERSONALITATII EXCLUDE PRIN LAICIZARE PRACTICAREA CULTULUI DUMNEZEIRII CA DUMNEZEU ABSOLUT(DUMNEZEU AL DUMNEZEILOR-DAN 2:47), IMPARAT SUPREM ABSOLUT SI PREOT SUPREM ABSOLUT SI ETERN -FUNCTII NETRANSMISIBILE OMULUI MURITOR(EVREI 7:24) SI CU TOATE ACESTEA ELE AU FOST UZURPATE MEREU INCA DE LA INCEPUTUL CREATIEI DE TOATE RELIGIILE MONOTEISTE SI PAGANE IN CIUDA INTERDICTIILOR DIVINE DIN BIBLIE.
Potrivit Bibliei EXISTA UN SINGUR DUMNEZEU(CREATOR, MANTUITOR SI MANGAIETOR-) ADEVARAT NECREAT, ETERN SI SFANT, ceilalti "zei", "copii de Dumnezeu"(Ioan 1:12) "dumnezei"(Ioan 10:34-35 coroborat cu Psalm 82:6) sau "sfinti" sunt creati, rascumparati si ocrotiti de Dumnezeire pentru a ramane astfel, IAR ANTERIOR SAU ULTERIOR ACESTUI SINGUR DUMNEZEU ATOTPUTERNIC, ATOTSTIUTOR SI ATOTTIITOR nu a mai existat si nici nu v-a mai exista "un alt dumnezeu creator, mantuitor, mangaietor,proroc suprem si sfant"-Isaia 43:10-16. Dar necredinta, ignoranta, manipularea si reaua-credinta(masoneria si satanismul) au creat falsa impresie ca fiecare popor a avut UN ALT DUMNEZEU, doar pentru ca si Dumnezeirea ca si Diavolimea au mai multe Nume simbolice care oglindesc atributele, titulaturile, autoritatile sfintenia sau intinarea Acestora.
In ce priveste discriminarea, va pot spune conform invataturilor Apostolului Pavel ca numai Botezul in Hristos(Galateni 3:27) si potrivit Psalmului 119 respectarea randuielilor(forme de guvernare- 1 Sam.cap.8-10 si de inchinare spirituale)si legilor divine pot elimina total orice forma de discriminare, cine afirma altceva este mincinos si manipulator. De aceea, Biblia numeste Adevarata "Imparatie Absoluta Divina"- "Imparatia Salemului(Pacii)- iar pe Isus Hristos(Unsul, Alesul lui Dumnezeu)"Imparatul Salemului(Pacii)"-Evrei 7:2 sau "Imparatul imparatilor si Domnul domnilor(Apoc.19:16).Dar Imparatia Absoluta Divina va fi instituita si pe pamant abia la intoarcerea Imparatului ei(Apoc.20:4, Matei 19:28), iar pana atunci regatele si principatele pamantului trebuie sa fie doar constitutionale in care conducatorul statului NU POATE EVEA ATRIBUTII BISERICESTI SI NICI IERARHUL BISERICII NU POATE AVEA CALITATEA DE LIDER DE STAT: SUVERAN PONTIF- PAPA( PRIMUL PAPA DIN ISTORIE A FOST AUTOPROCLAMAT FARAONUL AMENHOTEP IV CARE A DOMNIT INTRE ANII 1361-1340 SI A INSTITUIT CULTUL LUI AMON); PATRIARH, REGE etc.
Cand vor fi descifrate tablitele geto-dace se va constata ca Zamolxianismul ca si mozaismul, erau religii monoteiste pecursoare ale crestinismului pe care l-au prezis si de aceea era asteptat si de israelieni si de daci.
"ZAMOLXIS ESTE O ANAGRAMA GETO-DACA CU MESAJ PENTRU URMASI CARE ESTE REALIZATA DINTR-UN NUME COMPUS SI CITIT DUPA REGULA DE CITIRE A DACILOR DE LA DREAPTA LA STANGA NUMITA "SINISTROGRAD" ASTFEL: "ZA/MO/L/X/IS"
"Za" -ochi de lant ce simbolizeaza o verigheta si casatoria cuiva. In Vechiul Testament vechiul Legamant al lui Dumnezeu cu comunitatea spirituala era numita simbolic casatorie, si tot astfel si Noul Testament numeste noul legamant parafat si stropit cu sangele lui Isus "Nunta Mielului lui Dumnezeu care rascumpara pacatul lumii"-Apoc.19:6-8 sau Pilda "Nunta Fiului de Imparat"
"mo"-prefixul de la moarte care este un nume compus: mo/arte- stiintele mortii-ocultismul
"L"- pronumele personal (acuzativ)"el,il, l. In Vechiul Testament "El" semnifica "Un Singur Dumnezeu".
X- SIMBOLUL RASTIGNIRII OGLINDIT DE CRUCEA APOSTOLULUI ANDREI -CARE PENTRU A NU FI CONFUNDAT CU ISUS A CERUT SA FIE RASTIGNIT PE O CRUCE IN FORMA DE "X".
"IS"- in limba israeliana semnifica "barbat". O sa zica unii ca nu avea nici o treaba Zamolxis sau dacii cu israelienii, dar tocmai de aceea a folosit El si aceasta limba pentru a ne demonstra contrariul. Ce legatura exista intre daci si israelieni puteti afla daca cititi cartea mea: TREZIREA ROMANIEI PENTRU VENIREA LUI MESIA, http://infarom.shopmania.biz/catalog/religie-639038[/color] unde veti gasi genealogia strabuna pana la Adam si acolo veti vedea ca dacii au un strabun descendent din Eber(strabunul evreilor -care nu sunt doar israelienii) care este comun cu al israelienilor.
Interpretare: Barbatul(Is)Rastignit pe cruce(X)este UN SINGUR DUMNEZEU CREATOR, MANTUITOR SI MANGAIETOR(EL)care a biruit moartea si stiintele ei oculte(mo)prin NUNTA LUI IMPARATEASCA cu Aleasa(Biserica) lumii care a acceptat cererea Lui(Za).
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.Return to “Tactica şi Strategia”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest