×

Mesaj

Failed loading XML... attributes construct error Couldn't find end of Start Tag rss line 1 Extra content at the end of the document

  PROFILUL ADERENTULUI LA MIŞCAREA DACIA

  „Mişcarea Dacia” este purtătoarea unor IDEI INEDITE în spectrul politic românesc, deci nu o să stăm să despicăm firul în patru apropos de convingerile anterioare ale membrilor şi mai ales, ale liderilor, din motive lesne de înţeles!... dar asta pentru un TIMP REZONABIL, deoarece odată cu CUNOAŞTEREA ŞI ACCEPTAREA PRINCIPIILOR ŞI OBIECTIVELOR MIŞCĂRII DACIA, solicităm IMPLICARE EXCLUSIVĂ, pentru a nu da prilej pentru AMBIGUITĂŢI de tot felul. Din momentul intrării în structurile prezente şi viitoare ale Mişcării Dacia, un MEMBRU şi cu atât mai mult un LIDER, nu mai poate „pierde timp” prin alte părţi, fără ca EFICIENŢA sa în mişcare să nu aibă de suferit! Desigur că este chiar recomandată o „prezenţă simbolică” prin alte grupuri de socializare, dar STRICT cu scopul de a INFORMA asupra PRINCIPIILOR ŞI OBIECTIVELOR noastre! Este recomandabil ca aceste grupuri să nu fie „heirupiste” şi să conţină un minim de „material uman de calitate”, deoarece noi căutăm COMPETENŢE. Nu se concepe prezenţa unui membru, sau cu atât mai mult, a unui lider, în zeci şi sute de grupuri!!!... noi avem nevoie de ei ACUM ŞI AICI! Suntem la început de drum şi avem multe chestiuni de rezolvat!
  Împreună vom supraveghea acestă chestiune! Nu se tratează de „securism”, profilurile publice ale aderenţilor fiind mai mult decât exhaustive, ci doar de VIGILENŢĂ! Nu ne vom lăsa manipulaţi, sau deturnaţi, iar asta presupune PERSOANE DE ÎNCREDERE. Nu avem niciun fel de „filtre preconcepute” pentru intrarea în acest grup, fie ele etnice, religioase, sau de alt fel, în afară de ÎMPĂRTĂŞIREA PRINCIPIILOR ŞI OBIECTIVELOR fixate deja în proiectul Ω NOUĂ LUME - OPORTUNITĂŢI EGALE PENTRU TOŢI COPIII. Noi milităm pentru UNITATE, Şi nu pentru DEZBINARE.


  Nu evităm a clarifica totodată, că în linii mari, acest PORTAL are un dublu rol : acela de a INFORMA (pentru cei mulţi) şi acela de a promova DEZBATEREA (pentru cei COMPETENŢI). Specific totodată că LIDERII MIŞCĂRII, vor fi cei care vor avea un APORT CANTITATIV şi aceia care vor avea un APORT CALITATIV, după cum am exemplificat în mai multe materiale cu sintagma „soldat-general”. Nu se tratează de MILITARISM aici, ci de DISCIPLINĂ, care este cu totul şi cu totul altceva.
  În paralel cu ACŢIUNILE DE MANIPULARE ŞI DETURNARE la care suntem expuşi în viitor, există deja şi „pericolul” ACAPARĂRII IDEILOR NOASTRE. Este adevărat că suntem adepţii SPIRITULUI OPEN SOURCE, dar din respect pentru activitatea trecută, prezentă şi viitoare a zeci de aderenţi, nu vom accepta „necitarea sursei”. Există mulţi PLAGIATORI, o grămadă de „daci” mai mult şi mai puţin politizaţi/partitizaţi, ca să nu îi pomenim pe diverşii „analfabeţi în ale Istoriei şi Socio-Economicului”... noi nu avem nimic în comun cu aceştia! Noi suntem activi de peste 7 ani şi „nu o să ne pună nimeni picioarele în cap”!
  În calitate de iniţiator al mişcării, nu scriu toate astea din „interes personal”, deoarece intenţia mea declarată este de a nu mă integra în nicio „formă organizatorică viitoare”, deci nu pot fi bănuit de urmărirea „osului de ros”!... dar ca fondator al acestui „curent de gândire” printre rumâni, nici nu voi admite CĂLCAREA ÎN PICIOARE A PRINCIPIILOR ŞI OBIECTIVELOR Mişcării Dacia!... desigur că vor fi schimbări conjuncturale în viitor, dar nu FUNDAMENTALE, ci doar de DETALIU!
  „Mişcarea Dacia” şi „oglinda” sa pe Facebook „Mişcarea Virtuală Dacia”, sunt fundamental diferite de tot ce e pe „piaţă” la ora actuală!
  Noi nu ne pierdem timpul în ANALIZE FUTILE, în CONSEMNĂRI JURNALISTICE, sau în manifestări împotriva unor EFECTE SINGULARE ALE CRIZEI SISTEMICE, ci avem intenţii clare de IMPLICARE ÎN VIAŢA POLITICĂ, împotriva CAUZEI, care este ANACRONISMUL ACTUALEI PARADIGME SOCIO-ECONOMICE!...  deci suntem singura FORŢĂ CU ADEVĂRAT ... ANTI-SISTEM  din România!
 Dacă cineva nu a priceput, PREOCUPĂRILE NOASTRE PE LINIA PROIECTĂRII ŞI IMPLEMENTĂRII UNEI NOI PARADIGME SOCIO-ECONOMICE, se vor răsfrânge în POLITIC în cazul unei CREŞTERI  CANTITATIVE ŞI CALITATIVE SUBSTANŢIALE.  O vom face PE CALE PAŞNICĂ, fără niciun fel de VIOLENŢĂ şi fără a fi mânaţi de intenţii de RĂZBUNARE, deoarece toţi suntem la fel de vinovaţi pentru CRIZA actuală!!! 

« termeni si conditii »
« politica de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal »
Acest site este inregistrat la ANSPDCP prin notificarea cu numarul 0001923.
Copyright © 2013-2015 www.miscareadacia.ro