×

Mesaj

Failed loading XML... attributes construct error Couldn't find end of Start Tag rss line 1 Extra content at the end of the document

INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE ŞI ACCES LA PORTALUL MIŞCAREA DACIA

  Acest PORTAL a fost conceput pentru implementarea MERITOCRAŢIEI ILUMINISTE de către „Mişcarea Dacia”, în vederea SCOPULUI FINAL care este GUVERNAREA
  DEPENDENŢA de Facebook nu prezintă GARANŢII DE CONTINUITATE, aşa că ne-am creat propria „reţea de socializare”, pentru a nu vedea irosită MUNCA noastră de peste 7 ani, pentru PROIECTAREA UNEI NOI LUMI.
  Acest PARCURS se va extinde în timp în funcţie de CONJUNCTURI, în special prin introducerea unei PLATFORME LIQUID FEEDBACK, unde se va stabili TACTICA ŞI STRATEGIA mişcării, pe baza PRINCIPIULUI OPEN SOURCE (selecţie „naturală” pe bază de FEZABILITATE ŞI COMPETENŢĂ).
  Actualul grup Facebook „Mişcarea Virtuală Dacia” va rămâne „vitrina” Mişcării Dacia, DEZBATERILE fiind exclusivitatea PORTALULUI acesta... deci comentariile pe Facebook vor fi IGNORATE, urmând ca cei interesaţi să-şi exprime ideile, să intre pe PORTAL

  PORTALUL cuprinde această PRIMĂ PAGINĂ (FRONT PAGE), unde vor fi selecţionate MATERIALE legate EXCLUSIV de preocupările noastre politice, sociale şi economice, un acces la CANALELE VIDEO ALE MIŞCĂRII DACIA, DONAŢII ŞI SPONSORIZĂRI, PROIECTUL O NOUĂ LUME, CONTACT şi un FORUM, unde se poate accede de la BUTONUL "FORUM". Tot pe PRIMA PAGINĂ în partea stângă, se găsesc deocamdată BLOGURI ale membrilor noştri care au solicitat acest lucru, iar în partea dreaptă, „butoane” de redirecţionare pe Facebook, Twitter, Google Plus, RSS (social bookmark). Pe măsură ce PRIMA PAGINĂ se „umple”, se deschide automat o altă pagină.


  Pentru a se accede la FORUM şi a putea deci PROPUNE TOPICURI (SUBIECTE), sau COMENTA la topicuri existente, este necesară LOGAREA (ÎNSCRIEREA), care se execută de pe PRIMA PAGINĂ A PORTALULUI, acolo unde este scris  pe un buton albastru „f  Connect using Facebook”, pentru cei care au un CONT FACEBOOK, sau cu procedura clasică de logare, pentru ceilalţi.
  Odată LOGAT, se poate accede ACTIV la FORUM, unde sunt  SUB-FORUMURI cu TOPICURILE corespunzătoare. 
  Tot pe FORUM sunt şi „butoane” de : MESAJE PRIVATE şi PROFIL PROPRIU care poate fi completat după dorinţă, precum şi LISTA MEMBRILOR, CĂUTARE RAPIDĂ (SEARCH), FAQ,, iar la baza paginii, sunt ELEMENTE STATISTICE .

  Puţini au deocamdată experienţe de FORUM şi PORTAL, dar familiarizarea se face rapid. 
  AVERTIZĂM că viitoarea activitate la MIŞCAREA DACIA se va desfăşura preponderent pe INTERNET, chiar şi în ultima fază a GUVERNĂRII, deci este imperios necesară o minimă specializare.
  AVERTIZĂM de asemenea asupra REGULILOR DE BUN SIMŢ (NETIQUETTE) şi a MODULUI DE POSTARE, care trebuie să fie SCURT, CUPRINZĂTOR şi ON TOPIC, adică „la obiect”.
  Pentru buna desfăşurare a activităţii, sunt predispuse diverse categorii de persoane (administratori, moderatori, sfetnici, webmaster), promovate în funcţie de propria contribuţie la MIŞCAREA DACIA.
  Toate aceste persoane lucrează VOLUNTAR, nefiind contemplată niciun fel de plată, aşa că devine evident RESPECTUL pe care-l merită din partea noastră !

  Aspectul şi conţinutul acestui PORTAL se vor adapta în timp NECESITĂŢILOR şi depinde de dumneavoastră SUCCESUL de care se va bucura, nu numai  la nivel de PORTAL, cât mai ales la nivel de MIŞCARE POLITICĂ INEDITĂ!

« termeni si conditii »
« politica de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal »
Acest site este inregistrat la ANSPDCP prin notificarea cu numarul 0001923.
Copyright © 2013-2015 www.miscareadacia.ro